Vårklädd medarbetare ler in i kameran
Nyhet 2022-12-01

Gör skillnad i sommar – jobba hos oss!

Vill du hjälpa dem som behöver det mest och se till att våra invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv?

Till sommaren behöver vi undersköterskor, sjuksköterskor, vårdare och medicinska sekreterare. Men också kockar, vaktmästare och telefonister.

- Hos oss får du vara med och göra skillnad, säger HR-direktör Helen Persson. Vi ger dig möjlighet att lära dig mer om hur det är att arbeta inom välfärden, ett av Sveriges viktigaste jobb, inte minst i framtiden. Vi kommer att behöva rekrytera många fler kompetenta medarbetare framöver så ett sommarjobb hos kan vara början på något nytt.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling i Kalmar län. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

För att söka sommarjobb inom de flesta av våra yrken behöver du ha gått ut gymnasiet.

Uppdaterad 1 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet