Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
En kvinna räcker över en tallrik mat till en annan kvinna

Restaurang och service

Hos oss kan du arbeta som kock, köks- och måltidsvärd, med tvätt och lokalvård och inom vaktmästeri, förråd och transport.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en trygg och effektiv vardag för vården. Det gör vi genom ett gott bemötande, hög servicegrad och utpräglat lagarbete. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en rad olika arbetsvillkor och förmåner. Det gör vi för att vi bryr oss om dig som jobbar hos oss. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. 

Vi har en samlad bred kompetens med flera yrkesgrupper som hanterar textilier, sjukvårdsartiklar och läkemedel, som kan rädda liv, samt hjälpmedel som höjer livskvalitén för våra invånare. Genom vår lokalvård är vi också med och bidrar till god patientsäkerhet. 

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och jobbar mot att servera Sveriges bästa sjukhusmat till våra gäster, varje måltid - varje dag! Du kan vara med och göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande. 

Se dina samlade förmåner

Din utveckling och karriär 

Hos oss är du med och styr din egen utveckling genom medarbetarsamtal och individuella utvecklingsplaner. Vi erbjuder kompetensutveckling genom till exempel internutbildningar, medarbetar- och nätverksdagar och studiebesök/praktik.