Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Hitta på sidan

Hitta på sidan
Glada kollegor i möte

Vårt erbjudande

Vill du vara med och bidra till att länets invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv? Hos oss får du ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag!

Region Kalmar län vill vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Därför är det viktigt att du trivs och kan utvecklas hos oss. När du är ny på jobbet får du en grundlig introduktion och din chef och dina kollegor finns alltid nära för att stötta i din vardag.

Här finns många möjliga karriärvägar och du är med och påverkar din utveckling genom medarbetarsamtal och individuella utvecklingsplaner. Vi erbjuder kompetensutveckling genom internutbildningar, medarbetar- och nätverksdagar, studiebesök och praktik. Vill du läsa en specialistutbildning har vi utbildningsanställningar där du får studera samtidigt som du behåller din lön. Vi har också en chefsakademi för dig som intresserad av att söka en chefstjänst i framtiden.

Vi är en lärande organisation och arbetar aktivt med forskning och förbättringsarbeten. Som medarbetare är du med och utvecklar verksamheten för att skapa framtidens hälso- och sjukvård. Här får du också jobba med moderna metoder och ny teknik.

Vi har ett förmånligt pensionsavtal och ett av Sveriges bästa kollektivavtal med förmåner som gör att du kan känna dig trygg hela livet. Vi arbetar aktivt för att skapa friskare arbetsplatser och ge möjlighet till en bra balans mellan arbete och fritid. På så sätt vill vi ge dig rätt förutsättningar att må bra genom hela arbetslivet. Självklart ska våra arbetsplatser också präglas av jämställdhet, likabehandling och mångfald.

Hos oss får du:

  • göra skillnad för länets invånare
  • en god arbetsmiljö och bra anställningsvillkor
  • arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats
  • samarbeta över yrkes- och verksamhetsgränser
  • möjligheter till vidareutbildning, forskning och utveckling
  • aktivt bidra till att utveckla verksamheten
  • jobba med moderna metoder och ny teknik
  • chefer som vi satsar på och kontinuerligt utbildar i ledarskap.

Välkommen till oss!