Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
Tre personer tittar på varandra och ler

Jobba med utveckling och administration

Vi är arbetsplatsen för dig som vill bidra till samhället och utveckla välfärden.

Inom regionen finns nära 300 olika yrken. De flesta arbetar inom hälso- och sjukvård och tandvård. Men bakom dessa verksamheter finns en rad andra kompetenser som som behövs för att kärnverksamheten ska fungera. Till exempel behövs personer som driver på och stöttar i frågor om bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling.

Inom uppdraget regional utveckling samverkar vi med invånare, företag, organisationer, kommuner och myndigheter för att göra Kalmar län till ett bra område att bo, leva och jobba i. Här behövs medarbetare med kompetens och erfarenhet inom bland annat kultur, digitalisering, miljö, kompetensförsörjning, kollektivtrafik, turistnäring med mera.

Vårt erbjudande

Region Kalmar län är Kalmar läns största arbetsplats och vi möter många människor varje dag. Vi erbjuder dig ett arbete och ett sammanhang där du verkligen gör skillnad för många människor.

Vi erbjuder en rad olika arbetsvillkor och förmåner. Det gör vi för att vi bryr oss om dig som jobbar hos oss. Se dina samlade förmåner

Möt våra medarbetare

Maria Israelsson, HR-konsult

Varje förvaltning en HR-enhet som stöttar cheferna när det gäller personal- och medarbetarfrågor. Maria jobbar på Regionservice HR-enhet. Läs hela intervjun med Maria Israelsson

Maria Israelsson

Foto: Mattias Johansson

Gulistan Ucar, regionsekreterare

Gulistan Ucar arbetar som regionsekreterare och är ett stöd till både politik och ledning. Läs hela intervjun med Gulistan Ucar.

Gulistan Ucar

Foto: Roger Sjöström

Andreas Delphin, utredare

Som utredare jobbar Andreas med att med att ta fram beslutsunderlag till ledning och politik. "Det bästa med mitt jobb är att man får vara där det händer", säger Andreas. Läs hela intervjun med Andreas Delphin.

Andreas Delphin

Foto: Roger Sjöström