Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska kirurgi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Om du är intresserad av människor och omvårdnad och samtidigt gillar att arbeta brett kommer du att trivas hos oss!

På kirurgavdelning 1 får du nämligen bredden inom kirurgin som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med att ge personlig omvårdnad till patienten, dokumentera vitalparametrar och bland annat utföra venprovtagning, KAD-sättning och sköta såromläggningar. Du samarbetar kring patienten tillsammans med olika yrkeskategorier med målsättning att gemensamt leverera en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadskonceptet patientnära vård. På kirurgavdelning 1 får du ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor och läkare. Det finns också goda möjligheter för vidareutbildning inom kirurgi.

Hos oss får du arbeta på en välfungerande klinik med engagerade och välkomnande kollegor!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett stort intresse för människor. Erfarenhet inom yrket är meriterande. Som person vill vi att du är positiv, engagerad och ansvarstagande. Du har dessutom en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av avdelningen. Det är naturligt för dig att samverka och arbeta patientcentrerat både individuellt och i teamet. Vidare ser vi att du är en lugn person som har en god förmåga att prioritera och fatta beslut. Du behöver även ha goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Avdelning 1 är den ena av två kirurgavdelningar på Västerviks sjukhus. Hos oss finns 15 vårdplatser och här får patienter som genomgått allmän kirurgi, urologi eller kärlkirurgi vård och omsorg. Arbetet på avdelningen sker i tre vårdlag bestående av sjuksköterskor och undersköterskor som tillsammans ansvarar för en mindre grupp patienter. Kliniken jobbar ständigt med olika förbättringsprogram för att utveckla vården att bli så bra som möjligt. Vår klinik präglas av en välkomnande kultur där vi värnar om varandra, hjälps år och stöttar varandra för att bevara den goda stämning vi har på arbetet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/841

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-22
Upplysning om tjänsten

Anneli Lyberg

0490-87802

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30