Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Timvikarier Skötare och Sjuksköterskor till BUP heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Ett högt engagemang med barnets behov i fokus. Det är vår ledstjärna inom barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar. Nu söker vi dig som vill vara en del i det arbetet som timvikarie. Hos oss ingår du i en arbetsgrupp med andra skötare, läkare och sjuksköterskor. Du kommer tillsammans med andra arbeta med vården och stödet för de barn som kommer till oss. Våra patienter behöver under en period omfattande och intensiv behandling för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende. Vårt arbete är familjeinriktat vilket innebär att föräldrar eller företrädare för barnet är en viktig del av vården. Vi samverkar också med sociala myndigheter, skola, psykiatrisk öppenvård, barnmedicin, habiliteringen och HVB-hem.

Arbetstiden kan ligga både dag, kväll, natt samt helg. I tjänsten erbjuds internutbildningar och kontinuerlig handledning.

Tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vi söker

Vi söker dig som är empatisk med ett professionellt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och kan se helheten runt en individ. Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller är legitimerad sjuksköterska. Har du en inriktning mot psykiatri är detta meriterande. Vi är också öppna för sökanden med annan bakgrund. Om du har utbildning inom KBT, DBT, Motiverande samtal, missbruk, ätstörning och liknande ser vi gärna att du presenterar det i din ansökan. Utvecklingsorienterad, engagerad och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatriska avdelningen är en länsövergripande akutavdelning för barn med psykisk sjukdom och ohälsa som i ett akut skede behöver vård dygnet runt och ibland en successiv utslussning. På avdelningen, som har fyra vårdplatser, arbetar cirka 30 personer..

Våren 2022 flyttade vi in i nya, ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Kalmar.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/422

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

8

Anställningsform:

Särskild visstidsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid Timavlönad anställning

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-08-31
Upplysning om tjänsten

Jacqueline Doohan, Avdelningschef

0480-84566
Upplysning om tjänsten

Annika Sjögren, Kommunal

0480-81294
Upplysning om tjänsten

Alexandra Persson, Vårdförbundet

072-4629740

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30