Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska BB/Gyn

Sjuksköterska BB/Gyn

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker fler kollegor till avd 89 BB/gyn!  Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges bästa mellanstora sjukhus tillsammans med kompetenta och härliga kollegor? Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag på vår BB-och gyn avdelning. Du kommer att möta och vårda den nyblivna familjen på BB och kvinnor med gynekologiska sjukdomar på gyn avdelningen. Hos oss får du bredden inom kvinnosjukvården som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Vi kan erbjuda tillsvidareanställning eller vikariat. I arbetsgruppen värnar och hjälper vi varandra, har både en stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning i vår tätt sammansvetsade arbetsgrupp. Vi arbetar på rullande schema, dag, kväll och natt vilket ger en flexibilitet för dig.  Du kommer att erbjudas en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter i rollen. 

Vi söker 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för att arbeta inom BB/Gyn. Det är meriterande om du har handledarkompetens då vi tar emot sjuksköterskestudenter på avdelningen. Vi tror att du känner igen dig i att du har lätt för att samarbeta och skapa kontakter med andra. Vi ser gärna att du har en utvecklad empatisk förmåga och värdesätter olikheter och har en förståelse för hur det påverkar  verksamheten. 
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Vi jobbar med vilja och stolthet för "patienten först" och har ett gott samarbete mellan yrkeskategorier och enheter på kliniken. Vår verksamhet bedrivs 24/7, vilket innebär att vi arbetar och har har verksamhet dygnets alla timmar. Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/412

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-04
Upplysning om tjänsten

Maria Petersson, Avdelningschef

0490-87320
Upplysning om tjänsten

Malin Nyström, SRAT

0490-86183

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30