Medicinteknisk ingenjör

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter som medicinteknisk ingenjör innefattar bland annat förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll och ankomstkontroller på medicinteknisk utrustning inom elektroteknik, laboratoriemedicin och patientnära diagnostik. Förutom arbetet med utrustningen ingår att hålla en god kontakt med personalen inom dina ansvarområden, som är bl.a. diagnostiskt centrum, primärvården, ögonkliniken och hjärtsektionen, och hjälpa dem med frågor rörande medicinsk teknik.

I den här tjänsten kommer du få möjlighet att sätta dig in och få ansvar för en mängd olika utrustningar och system. Det ger dig ett ypperligt tillfälle att vidareutveckla din kompetens och erfarenhet för fortsatt arbete inom den medicintekniska sektorn.

Vi söker

Medicinteknisk ingenjörsutbildning, annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet som medicinteknisk ingenjör.

Tidigare erfarenhet av medicinsk laboratorieutrustning och och utrustning för patientnära diagnostik är meriterande.

Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Det är meriterande att vara certifierad.

Vår arbetsplats

Den medicintekniska avdelningen (MTA) består av 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för att patienterna kan behandlas med rätt utrustning vid rätt tillfälle på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.
MTA-teamet arbetar i en positiv anda och har ett mycket gott anseende ute i de olika verksamheterna. Även om stort ansvar vilar på den enskilde medarbetaren så finns en stor vilja att hjälpa varandra när det behövs.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/424

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-11
Upplysning om tjänsten

Gunnar Norberg

0480-842 03
Upplysning om tjänsten

Carl Wykman Vision

0491-782 416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30