Medicinteknisk ingenjör

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll och ankomstkontroller på medicinteknisk utrustning. Du kommer i första hand att arbeta med utrustningar och hjälpmedel inom hörselvården t.ex. reparation av hörapparater. Arbetet bedrivs i nära samarbete med personal inom hörselvården och du kommer också att hjälpa patienter med utprovning och anpassning av hörselhjälpmedel och varseblivningssystem. Tillsammans med en kollega kommer du även hjälpa till med rådgivning, utprovning, installation och underhåll av hörselhjälpmedel för skolmiljöer.

I den här tjänsten kommer du få möjlighet att sätta dig in och få ansvar för en mängd olika hjälpmedel, utrustningar och system. Det ger dig ett ypperligt tillfälle att vidareutveckla din kompetens och erfarenhet för fortsatt arbete inom den medicintekniska sektorn.

Tjänsten är ett vikariat under perioden 2022-02-01 till 2022-12-31 med möjlighet till förlängning.

Vi söker

Dig som har medicinteknisk utbildning, annan likvärdig utbildning eller erfarenhet från arbete med medicintekniska produkter. Tidigare erfarenhet av utrustning och hjälpmedel som används inom hörselvården är meriterande. Har du tidigare erfarenheter av och trivs med patientnära arbete så är även detta något vi ser som positivt. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och i skrift och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Den medicintekniska avdelningen (MTA) består av 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för att patienterna kan behandlas med rätt utrustning vid rätt tillfälle på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.
MTA-teamet arbetar i en positiv anda och har ett mycket gott anseende ute i de olika verksamheterna. Även om stort ansvar vilar på den enskilde medarbetaren så finns en stor vilja att hjälpa varandra när det behövs.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/998

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Gunnar Norberg, Verksamhetschef

0480-842 03
Upplysning om tjänsten

Carl Wykman Vision

0491-782 416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30