Medicinsk sekreterare Ortopedkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss välkomnas du till en välbemannad klinik med varm atmosfär som kännetecknas av god sammanhållning, tillit och omtanke för såväl varandra som våra patienter.

Du blir en av 6 sekreterare som arbetar mot gemensamma mål där teamkänsla och samarbete är viktiga byggstenar. Vi arbetar utifrån vår värdegrund som är klinikens gemensamma värderingar kring delaktighet, respekt, ansvar, bemötande, kommunikation och samarbete. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med placering på ortopedmottagningen. I ditt arbete ingår även receptionsarbete varannan vecka och helgarbete var 18:e helg.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad, eller studerar sista året till medicinsk sekreterare och som har goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare, DRG-utbildning och kunskap i journalsystemet Cosmic.

Som person värdesätter du samarbete, är engagerad och ansvarstagande. Att ha ett bra bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig och du bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

På ortopedkliniken Västervik kan vi erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård och vi har ett länsövergripande ansvar för axelkirurgi. Vi består av en vårdavdelning och mottagningsverksamhet. På kliniken jobbar cirka 60 medarbetare. Våra nära samarbetspartners är operationsplaneringen, radiologiska kliniken och Samrehab.

Vi är oerhört stolta över det senaste resultatet i medarbetarenkäten, vilket tyder på att vår klinik är en bra arbetsplats. Medarbetarna mår bra, har en hög motivation och känner sig delaktiga. Ett bra ledarskap, gott om resurser, har ett bra samarbete och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Välkommen att bli en av oss!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1153

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-06
Upplysning om tjänsten

Janeth Dahl, avdelningschef

0490-870 77
Upplysning om tjänsten

Gustav Erlandsson, HR-konsult

0490-879 22
Upplysning om tjänsten

Emma Andersson, Vision

0490-868 75

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet