Ekonomiassistent

Regionservice

Vi erbjuder

Vill du arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av processer? Då kan du bli en framtida medarbetare inom Ekonomiservice. Det arbete vi erbjuder innebär hantering av kund- och leverantörsfakturor för hela Region Kalmar län, men även kontering och avstämningar, felsökning, IT-relaterade frågor och utveckling av rutiner.

Vi söker

dig som har ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en större organisation. Du förväntas delta i förbättringsarbete och har goda IT-kunskaper. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och lyssnar samt kommunicerar aktivt. Vi söker dig som är initiativtagande och tar ansvar för dina uppgifter. Du bör vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, och kommer gärna med nya idéer för att utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

På Ekonomiservice är vi 23 medarbetare, både ekonomer och ekonomiassistenter. Vi är en avdelning i ständig utveckling, vilket gör att vi kontinuerligt arbetar med förbättringsarbete. Vi är en serviceenhet för hela Region Kalmar län och arbetar flexibelt för Regionens bästa, för effektiva och kvalitetssäkra processer.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/772

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-17
Upplysning om tjänsten

Yvonne Elmerkind

0480-837 95
Upplysning om tjänsten

Carin Sundström, Vision

0480-837 85

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30