Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Ekonomiassistent

Regionservice

Vi erbjuder

Vill du arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av processer? Då kan du bli en framtida medarbetare hos oss på Ekonomiservice! Vi erbjuder ett arbete som innebär hantering av kund- och leverantörsfakturor för hela Region Kalmar län. Dina arbetsuppgifter kommer även bestå av  felsökning, IT-relaterade frågor samt utveckling av rutiner. 

Vi söker

dig som har ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå, som exempelvis yrkeshögskola eller några års universitetsstudier, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har ett helhetsperspektiv och kommer gärna med nya idéer för att utveckla verksamheten. Vi söker dig som är initiativtagande, drivande och tar ansvar för dina uppgifter. Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift. För att lyckas i tjänsten har du förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och samarbetar väl med andra människor. Du förväntas delta aktivt i förbättringsarbete och ha goda IT-kunskaper.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag!

Vår arbetsplats

På Ekonomiservice är vi 24 medarbetare, både ekonomer och ekonomiassistenter, som hjälps åt och stöttar varandra för att utföra vårt uppdrag på bästa sätt. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt - vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen för oss! Vi är en enhet i ständig utveckling och arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/830

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-19
Upplysning om tjänsten

Yvonne Elmerkind, chef

0480-83795
Upplysning om tjänsten

Helena Johansson, chef

0480-448981
Upplysning om tjänsten

Carin Sundström, Vision

0480-83785

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30