Chef Fastighetsförvaltning

Regionservice

Vi erbjuder

Till Regionfastigheters förvaltarteam i Kalmar erbjuder vi dig en bred och utvecklande tjänst som 1:a linjens chef. Förvaltarteamet ansvarar för Region Kalmar läns fastighetsbestånd och arbetar länsövergripande med strategisk planering, underhåll, hyresavtalsfrågor, lokalförändringar, kundrelationer samt handläggning av frågor inom säkerhet, brand- och skalskydd.

I ditt uppdrag leder du ett kompetent team, som idag utgörs av tio medarbetare inom olika professioner, - förvaltare, fastighetsingenjörer, ekonom, brand- och säkerhetssamordnare samt administratörer inom dokument, ritning och digitala fastighetssystem. Tillsammans med ditt team säkerställer du att myndighetskrav och lagar efterlevs samt att ni arbetar i effektiva förvaltningsprocesser för att tillgodose verksamheternas lokalbehov.

Du kommer ingå i Regionfastigheters ledningsgrupp och ha ekonomi- och personalansvar för din del av verksamheten där du rapporterar direkt till basenhetschefen. Du kommer även samverka med andra chefer, kollegor, verksamhetsföreträdare och kunder inom Region Kalmar län samt med företrädare för konsulter, entreprenörer, myndigheter och andra regioner.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig med högskoleutbildning som ingenjör eller ekonom alternativt annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig och är relevant för uppdraget. Du behöver även ha flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning och kunskap från fastighetsbranschen med inriktning på förvaltning av större och tekniskt avancerade byggnader. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvård i offentlig verksamhet samt LOU.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i rollen som chef och ledare och delar Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap. Du är inkluderande och närvarande i ditt ledarskap där du motiveras av att leda och coacha dina medarbetare. Du är mål- och resultatmedveten, där du alltid ser till verksamhetens bästa och genom omvärldsbevakning och lyhördhet inför kundens behov vet vilka förändringar som krävs för att på bästa sätt möta framtiden. Du är som person driven, initiativtagande och självgående med stort intresse för att utveckla fastighetsförvaltningen.

Eftersom resor i tjänsten ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

Urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Regionfastigheters uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Tjänsten kan komma att vara placerad i säkerhetsklass 3 och säkerhetsprövning med intervju kan bli aktuellt.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/461

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingemo Fahlstedt

0480-843 43
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, Vision

072-23 11 494

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30