Byggprojektledare

Regionservice

Vi erbjuder

Region Kalmar läns fastighetsbestånd utvecklas ständigt med många spännande projekt. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter med utveckling och förvaltning av tekniskt avancerade byggnader och system, vilka är en förutsättning för den moderna vården. Tillsammans är vi med och räddar liv varje dag.

I tjänsten som Byggprojektledare erbjuder vi dig en möjlighet att tidigt komma med och påverka i projekt och vara en del i en grupp som tillsammans arbetar för projektens bästa. Du kommer tillsammans med en funktionsplanerare som ansvarar för verksamhetssidan leda denna grupp som förutom er, består av konsulter, entreprenörer och kollegor. Tillsammans arbetar ni för att hitta optimala lösningar ur alla perspektiv.

Placeringsort för tjänsten är i Kalmar eller Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har en för uppdraget relevant högskole-/universitetsexamen och flera års erfarenhet av arbete i byggproduktion, i en likande roll eller som entreprenör, konsult eller beställare. Du ska ha arbetat med projektekonomi i projekt och har kompetens inom entreprenadjuridik.

Vi önskar även att du har erfarenhet av projektering, projekteringsledningsarbete och vana att arbeta med projekterande konsulter samt innehar god byggteknisk kompetens. Det är önskvärt att du arbetat med sjukhusprojekt tidigare eller arbetat i projektorganisationer med komplexa projekt.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete måste du inneha B-körkort.

För att lyckas i detta arbete behöver du vara en engagerad person med eget driv som har förmågan att inspirera och stärka din omgivning. Vi ser i dig en trygg person som genom att vara lyhörd verkar för en god dialog och ett förtroligt samarbete där du tar tillvara på andra människors kunskaper. Du är kommunikativ och kan förmedla projektinformation till både ledning och projektdeltagare. Du är även strukturerad och väl förtrogen att arbeta med problemlösning och uppföljning.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

Basenheten Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster.
Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser.  Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/908

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-25
Upplysning om tjänsten

Maria Liljenberg

0480-84168

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30