Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Verksamhetsutvecklare

Primärvårdsförvaltningen

Region Kalmar län tar kontinuerligt steg till en mer hållbar utveckling av hälso- och sjukvården i syfte att öka tillgängligheten och förbättra kvaliteten. Vill du vara med och utveckla vårdens digitala flöden och processer med patienten i fokus? 

Rollen är både operativ och strategisk vilket medför att du kommer ha varierande arbetsuppgifter. En viktig uppgift för dig blir att operativt stötta vårdverksamheterna vid införandet av nya lösningar och förbättra användningen av befintliga. Du kommer vara med i arbetet med att införa regionövergripande IT-stöd med stor påverkan på vårdens arbetsprocesser och fokus på att skapa nytta för både invånare och medarbetare. 

Vi söker nu två nya kollegor, en tillsvidaretjänst och ett föräldravikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Om dig

Vi söker dig som kan se till helheten och som tillsammans med oss bildar ett team för utveckling av våra digitala tjänster och arbetssätt. Ditt arbetssätt är strukturerat för att kunna leda, planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten.

För tjänsten krävs högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, teknik, data/IT, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning samt tidigare erfarenhet av digitala tjänster. Vi ser gärna att du har tidigare praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete, projektledning samt erfarenhet av ledarskap och/eller har arbetat inom hälso- och sjukvård.

Som person är du nyfiken och kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer samt har förmåga att engagera andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har erfarenhet av att arbeta med stort eget ansvar i team såväl som självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor.

Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsplats

Enheten Digital vårdutveckling arbetar inom alla våra tre sjukvårdsförvaltningar men organisatoriskt tillhör vi primärvårdsförvaltningen. Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare i ett öppet arbetsklimat med fokus på bra bemötande. Vi finns i hela länet och möjlighet till placering kan därför diskuteras.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/331

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-06-19
Upplysning om tjänsten

Ragnar Styrbjörn, avdelningschef

010-3587533
Upplysning om tjänsten

Elin Edvinsson, verksamhetsutvecklare

010-3584622

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30