Verksamhetsutvecklare

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin söker vi nu en verksamhetsutvecklare. Hos oss får du ett spännande och varierande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen hos samtliga av våra enheter inom psykiatrin där digitaliseringen av vården har en viktig roll. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där en god samarbetsförmåga är en viktig egenskap hos dig.

I arbetet som verksamhetsutvecklare stödjer du chefer och medarbetare i förbättrings- och utvecklingsarbetet rörande bland annat patientsäkerhet. Beroende på verksamhetens behov driver och implementerar du förbättringsprojekt tillsammans med andra. Du kommer ingå i olika forum där du representerar Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin. Verksamhetsutvecklaren är delaktig i basenhetens arbetsgrupp gällande avvikelsehantering. Utifrån gruppens analyser förväntas verksamhetsutvecklaren initiera förbättringsområden, delta i arbetet vid internutredningar och sammanställa rapporter som sedan redovisas för basenhetens ledningsgrupp.

Intresse för teknik och digitalisering av vården är en viktig egenskap som verksamhetsutvecklare. I rollen arbetar man resultatinriktat och är initiativtagande då man är drivande i att leda olika projekt från start till slut. Du är med och ser vad som behöver göras och du ser till att det händer.

Vi söker

Du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård och gärna praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete. Du har intresse för ny teknik samt digitalisering av vården och vi ser gärna att du erfarenhet av sådant arbete sedan tidigare.

Som person är du strukturerad och organiserad och du är van att driva och leda olika projekt från start till slut. Du är positiv och har en förmåga att engagera andra då det ingår i rollen att implementera nya arbetssätt eller digitala verktyg. Du behöver vara en god informationsspridare som kan motivera och inspirera andra. Du är van att arbeta självständigt, men har också lätt för att samarbeta. Du förväntas vara en del av arbetet med strukturella förbättringsarbeten. Som person behöver du kunna lyssna in de behov som väcks på enheterna och arbeta utefter dem eftersom uppdragen främst kommer från enheterna och dess medarbetare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin består av tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar i Västervik, en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Vimmerby och en allmänpsykiatrisk öppenvård i Västervik. I basenheten ingår också vår rättspsykiatriska enhet. Verksamheten har totalt cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Våra verksamhetsutvecklare ingår i Administrations- och digitaliseringsteamet som ligger under en egen chef. Du kommer vara placerad och ha ditt kontor i Västervik. Teamets fokus är digitala frågor, e-hälsa och administration och leder utvecklingen av digitaliseringsstöd i vårdarbetet. Inom några år kommer vi flytta in i nybyggda lokaler på sjukhusområdet tillsammans med övrig vuxenpsykiatri. Teamet är kopplade till samtliga enheter inom Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin och har därmed ett nära samarbete med samtliga av dessa.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/380

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-22
Upplysning om tjänsten

Camilla Svensson, enhetschef

0490-86820
Upplysning om tjänsten

Matilda Ackrell, verksamhetsutvecklare

0490-87231

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30