Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning operationssjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som sjuksköterska att läsa en specialistutbildning på arbetstid med bibehållen lön i en så kallad utbildningsanställning. Samtidigt som du studerar blir du tillsvidareanställd på enheten där du sedan kommer att arbeta som färdig specialistsjuksköterska. Den här tjänsten söker du separat och utbildningen söker du genom antagning.se senast den 15/3. Den här annonsen innebär alltså inte att du även sökt in till utbildningen utan det behöver göras via antagning.se

Läs mer om utbildningsanställning här

Vi söker

Vi söker dig som vill ha ett högteknologiskt jobb där du hela tiden får chans att lära dig nya saker. Gillar du att jobba ihop med andra yrkeskategorier som ett team och vill göra skillnad för andra människor varje dag? Då ska du jobba som operationssjuksköterska! Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och anställd av Region Kalmar län. Om du inte är anställd hos oss men har ett stort intresse för att vidareutbilda dig har du ändå möjlighet att söka utbildningsanställningen så länge du är utbildad sjuksköterska. 

Vår arbetsplats

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver en avancerad verksamhet som vi är stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete gör vi skillnad-tillsammans. Som operationssjuksköterska är du med där det händer! Du lägger din energi och omtanke på en patient åt gången och är en viktig spelare för att patienten får rätt vård och att operationerna genomförs på ett säkert sätt. Som operationssjuksköterska hos oss är du inriktad mot specialiteter som ortopedi, kirurgi, urologi och gynekologi. Välkommen till en klinik med mycket kunskap och yrkesstolthet som har roligt tillsammans! 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/139

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Stefan Jansson, avdelningschef

0490-86242
Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson, avdelningschef

0490-86970
Upplysning om tjänsten

Christina Begnert, Vårdförbundet

0490-86150

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30