Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning kirurgsjuksköterska

Länssjukhuset i Kalmar

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården. Nu finns möjlighet för dig som är anställd sjuksköterska i Region Kalmar län och är motiverad att ta steget vidare genom att specialisera dig som sjuksköterska inom kirurgi. Anställningen är tillsvidare på heltid eller deltid. Läs mer om utbildningsanställning på vår hemsida

Under utbildningsperioden har du din tillsvidareanställning på kirurgkliniken efter genomförd utbildning erbjuds du en tjänst som specialistsjuksköterska vid kirurgkliniken.

När du söker en utbildningsanställning behöver du även söka till specialistsjuksköterskeutbildningen via www.antagning.se. Ett erbjudande om utbildningsanställning kan ske först när du har blivit antagen till utbildningen.

Om dig

Du vill utvecklas i din roll som sjuksköterska, du drivs av att lära dig nytt och vill bidra till verksamhetens utveckling. Du är trygg och arbetar självständigt uppskattar att arbeta i team och ser samarbete som en självklarhet. I mötet med patienter och anhöriga är du empatisk och har patienten och dess närstående i fokus. Motivera i din ansökan varför du söker en utbildningsanställning inom just denna specialitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och anställd av Region Kalmar län. Har du ett stort intresse för att vidareutbilda dig men inte är anställd av oss idag kan du ändå söka tjänsten.  

Din framtida arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik, i Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/274

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-21
Upplysning om tjänsten

Lena Ingvarsson

010-3588042
Upplysning om tjänsten

Annika Nordström, Vårdförbundet

010-3581134

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30