Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning intensivvårdssjuksköterska

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Region Kalmar län fortsätter att satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården.

Som sjuksköterska inom Region Kalmar län har du möjlighet att vidareutbilda dig genom en utbildningsanställning.

En utbildningsanställning innebär att du studerar till specialistsjuksköterska med bibehållen grundlön. Du blir tillsvidareanställd i den verksamhet där du sedan ska arbeta som färdig specialistsjuksköterska.

Läs mer om utbildningsanställning här

När du söker en utbildningsanställning behöver du även söka till specialistsjuksköterskeutbildningen via www.antagning.se. Sista ansökningsdag till specialistsjuksköterskeutbildningen inom intensivvård med start höstterminen 2024 är den 15 mars.

Ett erbjudande om utbildningsanställning kan ske först när du har blivit antagen till utbildningen. 

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och har intresse av att utvecklas i din roll. I din ansökan önskar vi att du motiverar varför du söker en utbildningsanställning inom just denna specialitet. Vi ser gärna att du redan är anställd hos oss men även dig som är intresserad av en anställning inom Region Kalmar län har möjlighet att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att söka utbildningsanställning!

Vår arbetsplats

Intensivvårdsavdelningen på länssjukhuset i Kalmar är en länsresurs med sju intensivvårdsplatser och två uppvakningsavdelningar med tillsammans 20 sängplatser. På avdelningen arbetar cirka 40 intensivvårdssjuksköterskor och 40 undersköterskor. Avdelningen har en allmän inriktning och servar hela länssjukhuset. Vid kliniken bedrivs ett aktivt forsknings- och utvecklingsarbete, både inom omvårdnadsvetenskap och medicin, och ligger långt framme inom flera område, bl.a. ventilatorvård och kontinuerlig dialys. Hela kliniken har mycket moderna lokaler med ny uppdaterad utrustning och vi har vår fantastiska balkong där vi kan ta ut våra patienter med ventilator och övrig utrustning.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/142

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Under utbildningstiden behåller du din lön. Därefter tillämpas individuell lönesättning.

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Monica Malmquist, Avdelningschef

0480-48773
Upplysning om tjänsten

Julie Riddervold Nilsson, Avdelningschef

0480-81312
Upplysning om tjänsten

Lina Holm, HR-konsult

0480-81558

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30