Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning intensivvårdssjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som sjuksköterska att läsa en specialistutbildning på arbetstid med bibehållen lön i en så kallad utbildningsanställning. Samtidigt som du studerar blir du tillsvidareanställd på enheten där du sedan kommer att arbeta som färdig specialistsjuksköterska. Den här tjänsten söker du separat och utbildningen söker du genom antagning.se senast den 15/3. Den här annonsen innebär alltså inte att du även sökt in till utbildningen utan det behöver göras via antagning.se

Läs mer om utbildningsanställning här

Vi söker

Vi söker dig som vill vara en av hjältarna på IVA! Det är du och övriga i teamet som gör skillnad för våra svårt sjuka patienter. Vi söker därför dig som är en lagspelare och som klarar av att snabbt växla mellan uppgifter och se vart din kompetens behövs bäst för stunden. Gillar du att vara en viktig spelare mitt i händelsernas centrum är IVA-sjuksköterska jobbet för dig! Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och anställd av Region Kalmar län. Men även du legitimerade sjuksköterska som inte redan är anställd hos oss men är intresserad av att vidareutbilda dig har möjlighet söka utannonserade utbildningsanställningar.

Vår arbetsplats

Intensivvårdsavdelningen i Västervik är en allmän intensivvårdsavdelning som övervakar och behandlar patienter i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Med modern utrustning och kunnig personal bedriver vi tillsammans en avancerad verksamhet som vi är stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete räddar vi liv-tillsammans. Som intensivvårdssjuksköterska är du en viktig del av vårt lag! Du är den som ofta får svara på frågor och ta beslut men som också har stöd av teamet runt omkring dig. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/138

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Helén Sandberg, avdelningschef

0490-86876
Upplysning om tjänsten

Carina Olsson, avdelningschef

0490-87362

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30