Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska/vårdsamordnare till Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Välkommen till oss på Vimmerby hälsocentral, den stora men ändå lilla arbetsplatsen, som har nära till allt. 

Om du är undersköterska och tycker om att arbeta administrativt så är det här en tjänst för dig!

Som vårdsamordnare på Vimmerby hälsocentral är du navet i samverkan med kommun och slutenvård för att ge patienterna en trygg hemgång. Tjänsten innebär ett nära samarbete med det palliativa rådgivningsteamet och läkarna på hälsocentralen.

Tidigare erfarenhet av samordning med flera aktörer, arbete inom primärvården och vårt journalsystem Cosmic är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

 

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta med patientens bästa i fokus, där ditt intresse för bemötande och engagemang utgör en viktig del samtidigt som du vill vara delaktig i att driva vårdsamordningens utveckling framåt.

Du har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap på olika sätt och kan anpassa sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, vilket kan innebära att du behöver ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Viktigt att du kan se möjligheter i förändringar.

Du är lugn och kontrollerad i stressituationer, där du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar och kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Din framtida arbetsplats

Vimmerby hälsocentral är den största hälsocentralen i Region Kalmar, med en stor variation i patientunderlaget. Vi är ca 70 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge en trygg och säker vård med hög kvalitet till våra ca 15400 listade patienter. Det är en varm och trevlig arbetsplats där alla känner stort engagemang för det vi gör.

Arbetsplatsen har ett öppet utvecklingsklimat och vi satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Kompetensutveckling är en viktig del av vårt arbete.

Vi arbetar för ett tätt samarbete mellan våra yrkesgrupper, allt för att ge patienten en så god vård och omsorg som möjligt. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykologer, kuratorer mm. 

Vi arbetar efter vår värdegrund öppet, engagerat och kunnigt, med så korta beslutsvägar som möjligt. Teamanda, prestigelöshet och humor är för oss grundpelare till en bra arbetsmiljö och en trevlig stämning.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/309

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-06-02
Upplysning om tjänsten

Diana Lagesson, avdelningschef

010-3587767
Upplysning om tjänsten

Jenny Nilsson, Kommunal

010-3580000vxl
Upplysning om tjänsten

Ewa Davidsson, Kommunal

010-3580000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30