Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska till Högsby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete där du lär dig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god sammanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå verksamhetens uppsatta mål, både inom och mellan professionerna. Vi värdesätter teamarbete och viljan att ta eget ansvar. Viktigt att kunna arbeta självständigt och på toppen av sin kompetens.

Som en av tre undersköterskor kommer du att vara ansvarig för provtagning, assistering vid små operationer, provplanering via Tele Q, Vara del i att utveckla undersköterskemottagning samt en naturlig del i övrig verksamhetsutveckling. Vi har en positiv inställning till ständiga förbättringar som ska komma våra patienter till nytta och till oss som arbetar på enheten.

Vi söker

Vi söker nu en utbildad undersköterska med inriktning sjukvård eller akutsjukvård. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad, flexibel och bidrar till ett gott arbetsklimat. Erfarenhet är prioriterat och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Antalet kommuninvånare i upptagningsområdet är ca 5700 personer, varav ca 4500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. Personalkategorier är distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, kanslist och medicinska sekreterare. Vi tror att ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal trivs och vill utvecklas. Vi arbetar genom det för en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Vi vill möta morgondagens primärvård genom nära vård, digifysiska arbetssätt, samverkan och rätt vårdnivå, vi omprövar våra arbetssätt och ser möjligheter i vår vardag. Vill du vara en del i denna spännande framtid hälsar vi dig välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/53

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-14
Upplysning om tjänsten

Marie Jonsson, Verksamhetschef

0491-28302
Upplysning om tjänsten

Annelie Johansson, Kommunal

0491-28311

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30