Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska till Borgholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en härlig arbetsgrupp där det finns många olika kompetenser. Dina arbetsuppgifter består framförallt av provtagningsarbete, assistering vid olika undersökningar som utförs på hälsocentralen och andra uppgifter för att hälsocentralen ska fungera på ett optimalt sätt.

Vi värdesätter teamarbete och viljan att ta eget ansvar. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och trivs med att ge god service till både patienter och kollegor, samt känner dig bekväm i patientkontakterna. Som person är du nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Vidare har du god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Vi lägger stor vikt vid bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Erfarenhet av arbete inom primärvården eller liknande mottagningsverksamhet är meriterande, samt kunskaper i datajournalsystemet Cosmic.        

Din framtida arbetsplats

Vi bedriver verksamhet vid hälsocentralerna i Borgholm och Löttorp och som medarbetare hos oss förväntas du tjänstgöra vid båda enheterna. Transport från hälsocentralen i Borgholm upp till Löttorp samt tillbaka i verksamhetens bilar erbjuds varje dag. Körkort är därmed meriterande. 

Vi ser fram mot din ansökan! 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/363

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-06-04
Upplysning om tjänsten

Björn Englund, Verksamhetschef

010-3589104
Upplysning om tjänsten

Ann Charlotte Petersson, Kommunal

010-3589161

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30