Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska till Borgholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en härlig arbetsgrupp där det finns många olika kompetenser. Dina arbetsuppgifter består framförallt av provtagningsarbete, assistering vid olika undersökningar som utförs på hälsocentralen och andra uppgifter för att hälsocentralen ska fungera på ett optimalt sätt.

Vi värdesätter teamarbete och viljan att ta eget ansvar. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård eller akut sjukvård och trivs med att ge god service till både kollegor och patienter, samt känner dig bekväm i patientkontakterna. Som person är du nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Vidare har du god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Vi lägger stor vikt vid bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss.

Erfarenhet av arbete inom primärvården eller liknande mottagningsverksamhet är meriterande, samt kunskaper i datajournalsystemet Cosmic.              

Vår arbetsplats

Borgholms hälsocentral har fräscha lokaler med havsutsikt i centrala Borgholm. Här finns alla ålderskategorier representerade, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas till vara.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/415

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-31
Upplysning om tjänsten

Åke Åkesson, Verksamhetschef

0485-15144
Upplysning om tjänsten

Ann Charlotte Petersson, Kommunal

0485-15161

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30