Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska Klinisk kemi och transfusionsmedicin

Diagnostiskt centrum

Vill du bli en del av ett engagerat team där varje dag erbjuder en ny möjlighet att växa och göra skillnad? Hos oss på Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Västervik erbjuder vi en inspirerande arbetsplats med dedikerade kollegor och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du är nyfiken, social och ser möjligheter i verksamheten. Du är redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad, värdesätter vi din personliga lämplighet och vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Din framtida arbetsplats

Som undersköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter att variera mellan provinlämning och provtagning. Dina arbetstider är dagtid, måndag till fredag. Du kommer att vara vårt ansikte utåt när våra kunder kommer med prover till oss. Dina arbetsuppgifter inkluderar att svara på frågor om preanalys och provtagning både på plats och i telefon, samt att packa prover för vidare analys inom vår region eller till andra delar av Sverige. Du kommer också att vara en problemlösare när våra kunder ringer och frågar om olika analyser och hur de ska utföras. För att ge dig en stark grund och ökad kunskap om verksamheten kommer du att få intern utbildning.

Västerviks sjukhus är inte bara en arbetsplats, utan en gemenskap där vi värdesätter arbetsglädje och samarbete. Vi är stolta över våra traditioner som "kakfestivalen" och "julgodisparaden", och ser fram emot att välkomna nya kollegor till vårt varma och stöttande team. Här får du inte bara ett jobb, utan en plats där du kan växa och göra skillnad varje dag.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så skicka in din intresseanmälan redan idag!

På Diagnostiskt centrum utförs årligen fler än sex miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Hos oss arbetar 260 medarbetare inom enheterna klinisk patologi, klinisk mikrobiologi, klinisk kemi och transfusionsmedicin, klinisk fysiologi och nuklearmedicin, smittskydd och vårdhygien samt biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Här på Diagnostiskt centrum utför vi ett meningsfullt arbete av hög kvalitet och erbjuder en god service.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/504

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-11
Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg

010-3586104
Upplysning om tjänsten

Maria Johansson, Kommunal

0490-86100

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30