Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska IVA

Västerviks sjukhus

På intensivvårdsavdelningen erbjuds nu ett vikariat som undersköterska. Här får du ett omväxlande arbete med möjlighet att både utöva och utveckla dina kunskaper varje dag. På avdelningen bedrivs avancerad intensivvård och i din roll arbetar du både med övervakning och behandling av patienter med svikt i vitala funktioner. Som undersköterska ingår även arbete med intermediärvårdspatienter samt övervakning av postoperativa patienter.

Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt och helger. Under sommaren, juni-augusti, arbetar du 100% på intensivvårdsavdelningen och därefter är tjänsten på 75%. Vikariatet sträcker sig till augusti 2025.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som trivs i kontakten med människor och får dem att känna sig välkomna. Du är både öppen och tillgänglig i ditt sätt att bemöta människor och har en professionell framtoning. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta med olika professioner. Eftersom det stundtals är hög arbetsbelastning är det viktigt att du kan anpassa dig till olika tempo och arbeta självständigt med en förmåga att fatta beslut och prioritera dina arbetsuppgifter. Som person tar du ansvar för ditt arbete och är trygg och säker i din roll. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar därmed till ett bra klimat i arbetsgruppen. Du behöver också ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat med Cosmic respektive har erfarenhet från ICCA.

Till denna tjänst tillämpas löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

På intensivvårdsavdelningen arbetar omkring 60 personer, fördelade på anestesiologer, specialistsjuksköterskor inom intensivvård, allmänsjuksköterskor, undersköterskor samt en medicinsk sekreterare. I anslutning till IVA har vi en uppvakningsavdelning och en dagkirurgisk avdelning som idag bemannas av allmänsjuksköterskor och undersköterskor. På IVA vårdas cirka 600 patienter per år, i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Alla patienter som vårdats mer än 92 timmar erbjuds att besöka vår Post IVA - mottagning. Vi deltar också i trauma- och akutlarm på sjukhuset och bistår barnkliniken med ventilatorvård på Neonatalavdelningen.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/249

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

t.o.m. 2025-08-31

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-14
Upplysning om tjänsten

Carina Olsson, Avdelningschef

0490-87362
Upplysning om tjänsten

Helén Sandberg, Avdelningschef

0490-86876
Upplysning om tjänsten

Gunilla Holmström, Kommunal

0490-86240

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30