Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska endoskopi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

En viktig och intressant roll som undersköterska på Endoskopienheten. Du kommer ingå i ett team som består av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Hos oss är introduktionen viktig och du får därför en individuellt anpassad introduktion till din nya roll beroende på vilken erfarenhet du har med dig sedan tidigare. 

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete, du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du är flexibel, serviceinriktad och kan se till verksamhetens bästa. Är du tekniskt intresserad är det en fördel eftersom vi arbetar med modern teknisk utrustning. Vi tillämpar löpande urval. Vi är nyfikna på dig - välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

På endoskopienheten arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team. Endoskopieheten tillhör kirurgkliniken men servar även medicinkliniken. På enheten utförs undersökningar såsom gastro- sigmo-och koloskopier. Vi genomför även ERCP på operationsavdelningen samt servar medicinkliniken med bronkoskopier. Nytt från i år är att vi genomför screening för koloncancer. 

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/20

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-13
Upplysning om tjänsten

Irene Jakobsson

0490-86893
Upplysning om tjänsten

Charlotta Malmberg Wrångberg , Kommunal

0490-87478
Upplysning om tjänsten

Pernilla Karlsson, kommunal

0490-87360

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30