Teknisk systemförvaltare

IT-förvaltningen söker Teknisk systemförvaltare. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som teknisk systemförvaltare där du har en nyckelroll i att utveckla framtidens digitala arbetssätt inom Region Kalmar län.

- Att jobba med teknisk systemförvaltning i Region Kalmar län känns väldigt bra av flera anledningar. Nyttan går före vinst och jag känner stolthet när jag går in på ett av våra sjukhus, både inom arbetet och privat, över att vara en del av det som bedrivs där. Sedan händer det så otroligt mycket nu i och med hög digitaliseringstakt inom alla våra verksamhetsområden, vilket är spännande. Den familjära stämningen inom hela förvaltningen är också en bonus, säger Magnus Link, teamledare teknisk systemförvaltning.

Som teknisk systemförvaltare har du ett tekniskt ansvar för införande av nya system, förvaltning och vidareutveckling samt avveckling av system. Du är delaktig i att effektivisera och förbättra den tekniska miljön för att kunna möta framtida utveckling. Förutom det tekniska arbetet har du dialog med de olika verksamheterna för planering, underhåll, ändringshantering, utveckling och problemlösning. Våra miljöer är till största del baserade på generell Microsoft-teknik, men även plattformar som Open Shift/Linux och Microsoft Dynamics.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns inom teamet och din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom IT alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har grundläggande kunskaper om nätverk och säkerhet, goda kunskaper om Microsoft server- och klientoperativ samt behärskar SQL-server.

Som person är du drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du trivs även med att variera din dag med att arbeta i såväl team som självständigt. Det är viktigt att du är nyfiken på vår kärnverksamhet och dess områden inom bl a hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta med IT i Region Kalmar län

Enheten IT Applikation har det tekniska ansvaret för Region Kalmar läns cirka 200 IT-system och hela deras livscykel samt ansvar för klientförvaltning. Våra medarbetare uppskattar att få arbeta nära verksamheten och känner stolthet över att få bidra till viktiga samhällsfunktioner. Vi är duktiga på att ta tillvara varandras kompetenser och respekterar varandras olikheter.

Hos Region Kalmar läns IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling, både på individ- och teamnivå. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

IT:2019:5

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Michael Ceder

Basenhetschef

0480-83132
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo

Facklig företrädare Vision

0480-84 000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30