Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Tekniker Mek

Regionservice

Vi söker en tekniker till vår mekaniska verkstad – en tjänst som erbjuder stor bredd och variation av arbetsuppgifter inom drift, service och reparationer av vår tekniska utrustning i Kalmar med omnejd. Vårt uppdrag är att få vårdens verksamhet att fungera så bra som möjligt, vilket du bidrar till genom allt från service och reparationer av vårdens material och utrustning (till exempel vårdsängar, transportstolar och lyftar) samt egentillverkning av material och kreativa specialkonstruktioner utifrån vårdens behov. Du kommer även att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekniska installationer när det krävs. Tjänsten innebär ett stort egenansvar där du arbetar mycket självständigt men också i samverkan med kollegor för att nå bästa möjliga resultat.

Efter en introduktionstid kommer du medverka i vårt beredskapsarbete och då med en inställelsetid på max 45 minuter.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Du har en utbildning inom exempelvis verkstadsteknik eller likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. För tjänsten krävs svetskompetens och det är önskvärt att du har viss erfarenhet av metallbearbetning samt grundläggande el-kunskaper. För att lyckas i tjänsten och kunna arbeta självständigt behöver du även ha några års erfarenhet inom drift och underhåll, gärna vid en större verksamhet. Region Kalmar län satsar på nya och moderna fastigheter som innebär omfattande mängd teknik och säkerhet som är digitaliserad, därav är god datavana en förutsättning. Tjänsten kräver B-körkort.

Hos oss kombinerar du din kunskap inom mekaniskt underhåll tillsammans med servicekänsla och gott kundbemötande. Som person är du serviceinriktad, flexibel och kreativ. Du tycker om möten med människor och har lätt för att samarbeta med andra. Du har även ett genuint intresse för teknik samt är kvalitetsmedveten och kan lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt för vår verksamhet. 

Din framtida arbetsplats

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession med hjälp av kunniga kollegor och via interna och externa utbildningar. Vi jobbar för en god arbetsmiljö och strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen för oss. Du arbetar dagtid, måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstid och placeringen är på Länssjukhuset i Kalmar.

Vid fastighetsdriften i Kalmar är vi idag 26 tekniker, sex ingenjörer och två administratörer. Vårt uppdrag är att ansvara för drift och underhåll av Region Kalmar läns komplexa byggnader och utrustningar i den södra delen av länet. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/484

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-11
Upplysning om tjänsten

Johan Carlsson, 1:a linjens chef fastighetsdrift

010-3580696
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, facklig företrädare Vision

010-3580661

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30