Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Tekniker, Hörselvården

Tekniker, Hörselvården

Västerviks sjukhus

Du kommer att arbeta med service och enklare reparationer av både hörhjälpmedel och annan kringutrustning som behöver servas. I rollen ingår att ta hand om patienter på mottagning och vid skol- eller hembesök. 

Vi söker dig som är tekniker eller har annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms relevant för uppdraget. God datavana är önskvärt. Som person ska du ha en god samarbetsförmåga, är initiativtagande, serviceinriktad och tydlig. Det är viktigt att du har en bra kommunikationsförmåga på svenska samt trivs med många kontaktytor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Tjänsten kräver B-körkort för manuellt växlad bil.

På Öron-näsa-hals Kliniken Västervik välkomnas du till ett sammansvetsat multiprofessionellt, kompetent hörselvårdsteam som består av audionomer, hörselvårdsingenjörer, pedagoger, teckenspråkslärare, kurator, audiolog, öronläkare och logopeder.

Vi är ett glatt och positivt team som tillsammans arbetar med fokus på att erbjuda diagnostik samt medicinsk, teknisk, pedagogisk och psykosocial hörselhabilitering/rehabilitering till patienter i alla åldrar utifrån deras individuella behov. 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt. Anställningen omfattas av registerkontroll.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/41

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-25
Upplysning om tjänsten

Mercy Kalande, avdelningschef

0490-86345
Upplysning om tjänsten

Lilian Wittlock Andersson, Vision

0490-86345

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30