Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Tekniker el

Regionservice

Som tekniker hos oss inom el får du arbeta inom ett brett arbetsfält vid den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik med omnejd. Du har i ditt arbete ett stort ansvar där du självständigt arbetar med service och underhåll gällande våra fastighetssystem. Du kommer även arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekniska installationer.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession med hjälp av kunniga kollegor och via interna och externa utbildningar. Vi jobbar för en god arbetsmiljö och strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen för oss. Du arbetar dagtid, måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstid och placeringen är på Västerviks sjukhus. Efter en introduktionstid kommer du medverka i vårt beredskapsarbete och då med en inställelsetid på max 45 minuter.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Du har utbildning som elektriker med inriktning mot industri, el/tele eller automationsteknik. Du har även erfarenhet av arbete inom drift och underhåll, gärna i en större verksamhet. Som person tycker du om möten med människor och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående i ditt arbete och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett genuint intresse för teknik, är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt för verksamheten. Våra fastigheter innehåller modern teknik och säkerhet som i hög grad är digitaliserad, god IT-vana är därför av vikt för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka din ansökan redan idag.

Din framtida arbetsplats

Vi fastighetsdriften i Västervik är vi idag tretton tekniker och fem ingenjörer. Vårt uppdrag är att ansvara för drift och underhåll av Region Kalmar läns komplexa byggnader och utrustningar i den norra delen av länet. Vi arbetar med modern och avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/256

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-14
Upplysning om tjänsten

Fredrik Kasterman

010-3582110

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30