Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Systemtekniker klientplattform

Systemtekniker klientplattform

IT- förvaltningen

Vill du vara en del av ett sammansvetsat team och använda ditt brinnande intresse för klientteknik att utveckla vår klientplattform? Är du också intresserad av att bidra till nationell samverkan inom klientplattformar? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en organisation som värdesätter innovation, samarbete och professionalitet. Du får möjlighet att arbeta med intressanta projekt och nationella initiativ där du samverkar i olika forum och arbetsgrupper för att bidra till utvecklingen av IT-testområdet. Din placering är i våra lokaler i centrala Kalmar.

Om dig

För att lyckas i rollen som systemtekniker för vår klientplattform tror vi att du har goda kunskaper om applikationspaketering och en stor vana vid att distribuera applikationer och verifiera distributionen i en klientmiljö baserad på Windows 10 och Windows 11. Du behöver också kunskaper av någon eller några av följande tekniker:

- Microsoft Endpoint Manager
- PowerShell
- Active Directory
- Drivrutinshantering
- GPO-hantering
- Applocker
- Intune

Rollen ställer krav på eget driv och engagemang och som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Du får saker att hända och visar ett stort engagemang för arbetet. För att trivas bra i rollen som systemtekniker för vår klientplattform bör du vara en person som värdesätter samarbete, hjälpsamhet, ansvarstagande och professionalitet.

Du har relevant akademisk utbildning alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.

Din framtida arbetsplats

Vi hanterar länets största och mest komplexa IT-miljö med över 10 000 datorer och 7 000 mobila enheter som är placerade på mer än 120 platser över hela länet. I klientteamet har vi en vilja att dela med oss av vår kunskap och att alltid utvärdera om vi kan göra saker enklare, bättre och säkrare. Vi utgår från klientplattformen E-klient som är ett nationellt initiativ mellan regioner och kommuner där vi är starkt drivande i utvecklingen. På så sätt utmanas vi i vår vardag och lär oss nya saker varje dag.

Jobba med IT som gör samhällsnytta! IT-förvaltningen finns till för att underlätta för de olika verksamhetsområdena så att de kan sätta patient och invånare i fokus. Det ställer extremt höga krav på den IT vi levererar. Vårt uppdrag är att ansvara för en tillgänglig och säker IT-miljö samt att i nära samverkan med Region Kalmar läns alla verksamheter driva och stödja arbetet med digitaliseringens möjligheter. I IT-förvaltningen finns cirka 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/255

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-05-05
Upplysning om tjänsten

Johan Slottner

010-3584815
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

010-3580000vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet,

010-3580000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30