bild för annons Systemtekniker klientplattform

Systemtekniker klientplattform

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tjänst som systemtekniker där du som en del av klientteamet säkerställer och vidareutvecklare en tillförlitlig, säker och användbar klientplattform för våra användare. Vi hanterar över 10 000 datorer och 7 000 mobila enheter inom Region Kalmar läns samtliga verksamhetsområden på 120 platser över hela länet. Klientplattformen är en central del av vår digitala arbetsplats och vi samarbetar nära övriga enheter inom IT. I dina arbetsuppgifter ingår paketering och distribution av applikationer samt utveckling av verktyg och system för hantering av klientplattformen.

Inom ramen för E-klient samverkar vi med andra regioner, kommuner och myndigheter i syfte att ta fram gemensamma riktlinjer, verktyg och tekniska lösningar.  Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar eller Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har:
•    Goda kunskaper om applikationspaketering och distribution.
•    Grundläggande kunskaper i Microsoft Endpoint Manager
•    Akademisk utbildning inom området alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av andra klienthanteringsplattformar som exempelvis Intune och MobileIron.

Rollen ställer krav på eget driv och engagemang och som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Ditt arbetssätt är strukturerat och du får saker att hända. För att trivas bra i rollen som systemtekniker för klientplattformen bör du vara en person som värdesätter samarbete, är hjälpsam, ansvarstagande, professionell och tycker om att dela med dig av din kunskap.

Vår arbetsplats

Vi har en vilja att hela tiden göra saker bättre och uppskattar de utmaningar som vi ställs inför och möjlighet till utveckling i arbetet. Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi driver digitaliseringsarbetet tillsammans med verksamheten med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vår medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta med IT på Region Kalmar län och att de skulle rekommendera andra att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/580

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-28
Upplysning om tjänsten

Johan Slottner, enhetschef IT Teknik

0480-84815
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet