Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Systemsupport Cosmic/Systemadministratör

Systemsupport Cosmic/Systemadministratör

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en roll som systemadministratör i en samhällsviktig miljö där dina insatser gör skillnad för länets invånare varje dag. Du är en länk mellan IT och Region Kalmar läns verksamheter inom hälso- och sjukvård och kombinerar ditt vård- och systemintresse med att ge en god användarsupport till våra slutanvändare.

Supportcenter Vårdsystem är första kontakten för våra användare i vården när det gäller frågor kring journalsystem och närliggande vårdsystem. Som systemadministratör fungerar du som användarstöd främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
- Supportera till exempel Cosmic, Nova, Nationell patientöversikt (NPÖ), Pascal och HSA-katalogen
- Hantera behörigheter för olika användare
- Hålla informationsträffar för lokalt systemansvariga (VDP/LEA/LSA)
- Utbilda i Cosmic vid start av nya enheter

Du ingår i beredskapskedjan för Supportcenter Vårdsystem. Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i Kalmar. Du har B-körkort.

Vi söker

Vi söker dig som har arbetat inom vården de senaste tre åren med journalsystemet Cosmic som arbetsredskap. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå, men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av processarbete/förbättringsarbete inom vården och/eller har haft en roll som användarstöd till exempel som VDP/LEA/LSA.

För denna roll behöver du ha ett systemintresse, eget driv och engagemang. Du tycker om att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Du har förmåga att prioritera och fokusera på rätt saker även när du arbetar med flera processer samtidigt. Då du arbetar i ständig dialog med våra användare krävs ett bra bemötande och att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vår arbetsplats

Som systemadministratör tillhör du enheten IT Service & Support som har i uppdrag att skapa verksamhetsnytta genom en tillgänglig och effektiv support till Region Kalmar läns alla medarbetare. Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vi värdesätter vår goda sammanhållning som kännetecknas av arbetsglädje och samarbete.

Jobba med IT som gör samhällsnytta! IT-förvaltningen finns till för att underlätta för de olika verksamhetsområdena så att de kan sätta patient och invånare i fokus. Det ställer extremt höga krav på den IT vi levererar. Vårt uppdrag är att ansvara för en tillgänglig och säker IT-miljö samt att i nära samverkan med Region Kalmar läns alla verksamheter driva och stödja arbetet med digitaliseringens möjligheter. I IT-förvaltningen finns cirka 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/187

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Carolina Aronsson

010-3584340
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

010-3580000vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet,

010-3580000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30