Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

ST-läkare till Blomstermåla Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av att bli specialist i allmänmedicin och tjänstgöra på en mindre hälsocentral på landsbygden? Då ska du söka dig till oss på Blomstermåla hälsocentral.

Arbetet hos oss innebär ett meningsfullt och omväxlande arbete som kännetecknas av utveckling och lagarbete. Här arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbete är en självklar del i vårt patientarbete. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa, och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi erbjuder stora möjligheter till egen utveckling samt inflytande och delaktighet i verksamheten. Utöver det ges du flexibla arbetsförutsättningar för att främja balansen mellan yrkesliv och privatliv. Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Region Kalmar län får du exempelvis tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och vill göra ST-utbildning i allmänmedicin på en mindre hälsocentral i glesbygd. För oss är det viktigt att du är stabil och trygg, har ett professionellt förhållningssätt och ett bra bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är en lagspelare och ser alla runt omkring dig som tillgångar för att skapa ett team och tillsammans bidra till våra gemensamma mål. Du är flexibel och effektiv när jobbet kräver det samtidigt som du har ett ödmjukt och omhändertagande sätt för de människor du möter.

Vår arbetsplats

Blomstermåla hälsocentral är en liten familjär hälsocentral i Mönsterås kommun. Vi befinner oss mitt ibland våra patienter i samhället, vi känner dem, har ett högt förtroende och vi ordnar för patientens bästa. Vår arbetsplats är väl inarbetad och med ett välfungerande samarbete inom och mellan yrkesgrupperna som en förutsättning för en väl fungerande god och nära vård. Vår läkargrupp består av erfarna specialistläkare i allmänmedicin som tillsammans med resten av arbetsgruppen arbetar för utveckling, kollegialitet och teamarbete.

Blomstermåla har goda kommunikationer och pendlingsavstånd både till Oskarshamn och Kalmar.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/91

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Maria Berntsson Persson, Verksamhetschef

0499-20565
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarföreningen

0471-18502

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30