Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialist/ST-läkare i allmänmedicin till Mörbylånga Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder en tjänst för dig som är specialist i allmänmedicin eller har önskemål om att bli. Vi är en liten hälsocentral med ca 3800 listade patienter i glesbygd. Då en av våra medarbetare kommer att flytta söker vi en ny kollega.

Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor. En stor del av våra patienter är äldre och vi har ett gott och nära samarbete med kommunens särskilda boenden och hemsjukvård. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare, ST-läkare eller specialist i allmänmedicin. Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Din framtida arbetsplats

Mörbylånga är en tätort på Södra Öland med 30 minuters pendlingsavstånd från Kalmar. Vi är en hälsocentral med ca 20 medarbetare som har ett öppet klimat och arbetar nära varandra. Här arbetar tre specialister i allmänmedicin, tre ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en psykolog. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.

Rekrytering sker löpande, så välkommen att skicka din ansökan idag!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/267

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-25
Upplysning om tjänsten

Nam-Young Pak, Verksamhetschef

072-4658098
Upplysning om tjänsten

Sylwia Staniewicz, Läkarförbundet

0485-49113

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30