Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialistläkare, urologi

Länssjukhuset i Kalmar

En tjänst som specialist/överläkare inom urologi. I tjänsten ingår urologisk mottagning med cystoskopier och TRUL inklusive transperineala prostatabiopsier, transuretral kirurgi, skrotala ingrepp, veckovis specialist/överläkaransvar på urologavdelning delas mellan seniora kollegor. Möjlighet till robotkirurgi prostata/njure. Tjänsten och tjänstgöringsgrad kan utformas individuellt.

Om dig

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och specialistkompetens inom urologi, vi ser gärna att du har erfarenhet samt bredd i din urologiska kompetens. Det är nödvändigt att du har självständig kompetens inom transuretral kirurgi och önskvärt med erfarenhet av robotkirurgi. Du kan arbeta självständigt och effektivt och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Kirurgkliniken Kalmar-Oskarshamn har en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, urologi, kärl, trauma, bröst, endokrin samt kirurgisk akutsjukvård. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken, varav ca 35 läkare. I Kalmar utförs avancerad kirurgi och akutkirurgi, och i Oskarshamn bedrivs elektiv verksamhet måndag till fredag för patienter som normalt inte förväntas kräva intensivvård. Urologin inom Region Kalmar är strukturerad så att Länssjukhuset Kalmar utför robotassisterad cancerkirurgi avseende prostata och njure medan Västerviks sjukhus tar hand om uppföljning och åtgärd avseende njursten.

Länssjukhuset i Kalmar är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med specialistvård, förlossningsvård och BB. Här arbetar drygt 2300 personer för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/498

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-31
Upplysning om tjänsten

Jeanette Assarsson

010-3581464

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30