Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialistläkare Radiologi

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker nu en legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi som vill vara med och bidra till högkvalitativ vård på vårt mindre sjukhus. Som Radiolog på vår klinik kommer du att vara en viktig del av vårt tätt samarbetande team av medicinska specialister och annan vårdpersonal. Med korta beslutsvägar och en flexibel arbetsmiljö får du möjlighet att arbeta i en stimulerande och utmanande roll där du kan göra skillnad för våra patienter.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra och tolka radiologiska undersökningar, inklusive röntgen, CT, MR och ultraljud. Du har också goda kunskaper i anatomi, patologi och fysiologi, och förstår sjukdomar och tillstånd som kan upptäckas genom radiologiska undersökningar. Du är självständig, har goda kommunikationsfärdigheter och har en positiv inställning till samarbete i team. Vi uppmuntrar till personlig och professionell utveckling, och du kommer att få möjlighet att ta del av vårt kontinuerliga utbildningsprogram.

Vår arbetsplats

På Radiologiska kliniken Oskarshamn är vi stolta över vårt samarbete och korta våra beslutsvägar. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå det bästa resultatet för våra patienter, och vi söker någon som delar våra värderingar och engagemang för högkvalitativ vård. Tillsammans kan vi fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet och uppnå vårt gemensamma mål att ge våra patienter den bästa vården.

Sök tjänsten som Radiolog på Radiologiska kliniken i Oskarshamn och bli en del av vårt passionerade och engagerade team!

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/355

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-31
Upplysning om tjänsten

Martin Jakub Arbet

0491-782546
Upplysning om tjänsten

Christian Bösche

0491-782116

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30