Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialist i allmänmedicin till Region Kalmar län

Primärvårdsförvaltningen

Kom och jobba som läkare med oss i Kalmar län. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi tycker att kompetensutveckling är viktigt och erbjuder dig internutbildningar, medarbetar- och nätverksdagar, traineeprogram och auskultationer. Vidare jobbar vi mycket med utveckling av digitala verktyg som ska vara ett stöd för patient och medarbetare och leda till en ökad effektivitet samt underlätta samverkan mellan enheter.

Med stöd av härliga kollegor både på enheten och från andra hälsocentraler i närområdet har du alltid någon att bolla med bara ett stenkast iväg. Vårt arbete genomsyras av teamarbete över yrkesgränserna och våra hälsocentraler präglas av ett öppet klimat med ett stort engagemang hos våra medarbetare. 

Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv åt våra invånare.

Om dig

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin eller är legitimerad läkare och önskar göra ST i allmänmedicin. Tjänstgöringsgraden får gärna vara heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum. 

Din framtida arbetsplats

Här är inte bara en plats att jobba utan också för att bo och leva gott med närhet till både kusten och den djupa skogen. Vi finns över hela länet och oavsett var du väljer att jobba finns det livskvalitet att finna för både dig som är själv och dig med familj.

Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Regionen Kalmar län får du exempelvis tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/441

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-18

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30