Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialist i allmänmedicin till Mörbylånga Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Då en av våra specialistläkare kommer att flytta till sommaren söker vi en ny kollega. Vi erbjuder en tjänst för dig som är specialist i allmänmedicin eller snart blir det. Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor. En stor del av våra patienter är äldre och vi har ett gott och nära samarbete med kommunens särskilda boenden och hemsjukvård. 

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. För ST-tjänst krävs det att du har svensk legitimation. Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum.

Vår arbetsplats

Mörbylånga är en tätort på södra Öland med 30 minuters pendlingsavstånd från Kalmar. Vi är en liten hälsocentral i glesbygd med ca 3800 listade patienter. Här arbetar ca 20 medarbetare fördelat på fyra specialister i allmänmedicin, tre ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en psykolog. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög. Är man intresserad av patientnära forskning finns det goda möjligheter genom Akademisk Primärvård Öland som Mörbylånga hälsocentral är en del av. Vi arbetar aktivt med att utveckla primärvården i regionen för att kunna ge bäst möjlig vård i framtiden.

Rekrytering sker löpande, så välkommen att skicka din ansökan idag!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/63

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-25
Upplysning om tjänsten

Nam-Young Pak, Verksamhetschef

072-4658098
Upplysning om tjänsten

Sylwia Staniewicz, Läkarförbundet

0485-49113

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30