Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialist i allmänmedicin till Gamleby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du göra skillnad? Bli en del i ett pågående lagbygge? Är du lokalt engagerad? Vill du ha en nära kontakt med kollegor och patienter? Vill du utveckla dig själv som person och i din yrkesroll? 

Gamleby Hälsocentral söker en specialist i allmänmedicin och erbjuder en tillsvidareanställning. Hos oss får du möjlighet till att båda utvecklas i rollen som läkare och bidra till utvecklingen av hälsocentralen. Fortbildning, handledningsuppdrag, forskningsrelaterade uppgifter eller fördjupning inom ett visst intresseområde är alla möjliga vägar för att utvecklas. Du har även möjlighet att jobba med både Barnhälsovården och Hemsjukvården.

Vi söker

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang, kunskap och kompetens. Du ska ha lätt för att skapa kontakt och att sätta dig in i nya situationer. Ordningssinne och ett systematiskt arbetssätt kombinerat med ett pragmatisk förhållningssätt är ett måste. Att du är kommunikativ ser vi som en självklarhet. 

Du är specialist inom allmänmedicin och har god datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, som är ett krav. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. I tjänsten förekommer primärvårdsjour, vilket innebär visst arbete förlagt till kvällar, nätter och helger.

Vår arbetsplats

Gamleby hälsocentral är en liten arbetsplats med snabb kommunikation, korta beslutsvägar och stort lokalt engagemang. Vi huserar sedan några månader tillbaka i helt nya, anpassade lokaler. Målsättningen är att vara en attraktiv arbetsplats och en hälsocentral som erbjuder invånarna nära, effektiv och patientsäker vård med hög kvalité. Vi är ett tjugotal medarbetare som tillsammans skapar detta genom samarbete, kommunikation och att våga ta ansvar. Vi har i dagsläget ca 5300 listade patienter som vi erbjuder diagnostik, utredning och behandling i ett helhetsperspektiv till. 

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/49

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Maria Nilsson, Verksamhetschef

0493-13031
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarföreningen

0708888955

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30