Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb undersköterska/omvårdnadsassistent

Region Kalmar län

Vi har en annons för hela Kalmar län, specificera i din ansökan vilken/vilka kommuner du är intresserad av att jobba i.

ANSÖK HÄR

Vi erbjuder

Starta din karriär som sommarvikarie hos oss i Primärvården. Vi erbjuder ett spännande jobb i sommar på någon av våra hälsocentraler. Som undersköterska kommer du bland annat att arbeta med provtagning och undersköterskemottagning. Du kommer även vara en assistans till hälsocentralens läkare.

Vi söker

Vi söker nu dig som kan vikariera som undersköterska/omvårdnadsassistent inom vården i sommar. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård samt ha bevis om skyddad yrkestitel då undersköterska från och med 1 juli har blivit en skyddad yrkestitel. Är du sjuksköterskestudent med avslutad termin 4 på sjuksköterskeprogrammet du välkommen att söka sommarjobb som omvårdnadsassistent. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom primärvård. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo.

Vår arbetsplats

Kalmar län består av 12 kommuner; Borgholm, Emmaboda, Hultsfred, Högsby, Kalmar, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vimmerby och Västervik, med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi undersköterskor till våra hälsocentraler i länet. 

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Respektive verksamhetschef för hälsocentralerna är ansvarig rekryterande chef och tar kontakt med dig om du är aktuell för sommarjobb.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/936

Placering/enhet:

Region Kalmar län

Antal platser:

10

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Sanna Johansson, HR-Konsult

0480-38477
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30