Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb undersköterska/omvårdnadsassistent Länssjukhuset

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som undersköterska på Länssjukhuset i Kalmar får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi erbjuder vikariatsanställningar i flertalet verksamheter med goda möjligheter till förlängning. De kliniker vi erbjuder tjänster på är: kvinnokliniken, ortopeden, intensiven, medicin, akuten, barnkliniken, geriatriska, infektion, kirurgen, onkologiska, öron/näsa/hals. 

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. 

Vi söker

Vi söker nu dig som kan vikariera som undersköterska/omvårdnadsassistent inom vården i sommar. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård samt ha bevis om skyddad yrkestitel då undersköterska från och med 1 juli har blivit en skyddad yrkestitel. Är du sjuksköterskestudent med avslutad termin 4 på sjuksköterskeprogrammet du välkommen att söka sommarjobb som omvårdnadsassistent. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård, samt vidareutbildning.

Vi erbjuder plats på olika avdelningar på sjukhuset och fördelar din ansökan beroende på din utbildning, erfarenhet och intresse kopplat till verksamhetens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga utbildningsbevis och bevis om skyddad yrkestitel i din ansökan, tillsättning av tjänster sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion som startar med en gemensam introduktionsdag på länssjukhuset, därefter blir du upplärd i den verksamhet just du ska arbeta i utifrån en plan med uppföljning som du sätter upp med din chef.

Det finns möjlighet till placering vid olika enheter på Länssjukhuset och när du registrerar din ansökan får du ange vilken eller vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/950

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

50

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Oscar Wernborg, HR-assistent

0480-84987
Upplysning om tjänsten

Malin Lindestål, Kommunal

0480-81000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30