Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb undersköterska/omvårdnadsassistent intensivvårdsavdelning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Välkommen att arbeta tillsammans med ett supergäng av kollegor med ett spännande och utmanande arbete. I din roll som undersköterska/omvårdnadsassistent är du den som är närmast patienten och sköter den basala omvårdnaden, suger luftvägar och övervakar de vitala parametrarna (blodtryck, puls, saturation). Arbetet innebär även att vara stöd till anhöriga och att assistera vid undersökningar. Intensivvårdsavdelningen har sju intensivvårdsplatser och vi är cirka 90 personer som jobbar på avdelningen.

Hos oss blir du väl omhändertagen och får en tre veckor lång introduktion, bland annat Länssjukhuset gemensamma introduktionsdag för nyanställda och en scenario/apparatdag på avdelningen.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Varje dag lite bättre. Hos oss får du utvecklas och arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats.

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska, gärna med inriktning hälso- och sjukvård och har bevis om skyddad yrkestitel som undersköterska från Socialstyrelsen. 

Är du sjuksköterskestuderande och avslutar minst termin fyra på sjuksköterskeprogrammet till sommaren är du välkommen att söka sommarjobb som omvårdnadsassistent.

Är du läkarstuderande och avslutar minst termin sex på läkarprogrammet till sommaren är du välkommen att söka sommarjobb som omvårdnadsassistent.

Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Vänligen bifoga utbildningsbevis och bevis om skyddad yrkestitel i din ansökan. Urval och tillsättning sker löpande. 

Vår arbetsplats

Intensivvårdsavdelningen är den avdelning på sjukhuset som vårdar de mest sjuka patienterna. Den är högteknologisk vilket innebär att patienterna får livsuppehållande hjälp av medicinsktekniskt utrustning såsom ventilator och kontinuerlig dialys. De flesta patienter är nedsövda när de vårdas hos oss vilket innebär att någon alltid måste finnas hos patienten. Vi jobbar i team (läkare, sjuksköterska, undersköterska och fysioterapeut) runt patienten.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/962

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

12

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Monica Malmqvist, Avdelningschef

0480-448773
Upplysning om tjänsten

Julie Riddervold Nilsson, Avdelningschef

0480-81312
Upplysning om tjänsten

Patrik Hessedal, Kommunal

0480-81083
Upplysning om tjänsten

Therese Nordström, Kommunal

0480-81083

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30