Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb undersköterska/omvårdnadsassistent

Västerviks sjukhus

Hos oss erbjuds du som undersköterska/omvårdnadsassistent ett spännande och omväxlande sommarjobb. Du kommer att spela en viktig roll i att stödja och vårda patienter under sommarmånaderna. Som undersköterska/omvårdnadsassistent har du ett patientnära arbete och är många gånger den första person våra patienter möter. Hos oss får du arbeta självständigt samtidigt som du samarbetar kring patienten tillsammans med dina kollegor i teamet inom olika professioner. 

I samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och engagemang. Tillsammans tar vi ansvar för att nå goda resultat, arbetar med moderna metoder och deltar aktivt i förbättringsarbetet - varje dag lite bättre.

Vi söker dig som sommaren 2024 har antingen:

* Examen från Vård- och omsorgsprogrammet (eller likvärdig)
* Avslutat termin fyra på sjuksköterskeprogrammet
* Studerar vid läkarprogrammet

Har du inte något av ovanstående men är under utbildning inom vård och är 18 år eller äldre är du välkommen att söka ändå då du kan komma bli aktuell som sjukvårdsbiträde.

Det är meriterande om du har erfarenheter från arbete inom hälso- och sjukvård samt datasystemet Cosmic. Utöver din kunskap inhämtad från utbildning så söker vi dig som trivs i kontakten med människor och får dem att känna sig välkomna. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor kan arbeta för att ge patienten den bästa vården som möjligt.

Inför sommaren rekryterar vi personal till flera av våra kliniker på Västerviks sjukhus. Utifrån din ansökan försöker vi matcha dina intressen och kompetenser med verksamheternas behov under sommaren. Urval och anställning sker löpande, så skicka in dig ansökan idag! 

Välkommen till gemenskapen på Västerviks sjukhus!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/877

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

50

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Sofia Setterberg

0490-86539

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30