Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb telefonist/receptionist

Regionservice

Vi erbjuder

Vill du ha ett sommarjobb där du får möjlighet att vara social, kommunikativ och lösningsorienterad? Då har vi möjligheten för dig!

Dina arbetsuppgifter består utav att svara i telefon i Region Kalmar läns växel där du bidrar till god tillgänglighet för invånare och medarbetare inom regionen. Du får också möjlighet att bemöta kunder vid vår informationsplats på Västerviks sjukhus. Du arbetar dessutom i flera administrativa system. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker

dig som har en treårig gymnasieutbildning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du har erfarenhet av att arbeta med service och bemötande av kunder, gärna per telefon. För tjänsten krävs god datorkunskap.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara kommunikativ, saklig och korrekt med ett gott bemötande i varje enskilt fall. Då vi arbetar med många olika arbetsuppgifter och du kommer ha kollegor i hela länet är flexibilitet och samarbete en förutsättning. Du är lösningsorienterad och kreativ då inkommande frågor och problem som uppstår nästan alltid är situationsanpassade och måste lösas omgående.

Rekryteringsprocessen påbörjas när ansökningstiden har gått ut.

Vår arbetsplats

Hos oss jobbar assistenter inom kundtjänst/tele, supporttekniker och systemförvaltare. Vi är dryga 30 medarbetare inom enheten. Vi besvarar samtal över hela länet, alla dagar i veckan och är tillsammans med för att skapa en god tillgängligheten för Region Kalmar läns invånare. 

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/1039

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Zhanna Kozlova Hjalmarsson, 1a linjens chef

0490-87845

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30