Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb Skötare Vuxenpsykiatri söder Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Ett högt engagemang med patientens behov i fokus. Det är vår ledstjärna inom allmänpsykiatrisk vård i Kalmar. Nu söker vi en skötare som vill vara en del i det arbetet i sommar. Du kommer att arbeta på någon av våra tre allmänpsykiatriska avdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser. Du ingår i ett team med sjuksköterska, kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Du kommer att arbeta nära patienten med bland annat omvårdnad, observationer och dokumentation. Du möter patienter med skiftande diagnoser, tillstånd och behov vilket gör att arbetet blir omväxlande och utvecklande. Du kommer att samverka med flera aktörer, bland annat kommunens psykiatri, psykiatrisk rehabilitering och psykiatriska mottagningar.

Arbetstiden kan ligga både dag, kväll, natt samt helg. I tjänsten erbjuds internutbildningar och kontinuerlig handledning.

Vi söker

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet på gymnasiet med inriktning mot psykiatri, eftergymnasial utbildning inom psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker även dig som studerar på Socionomprogrammet. Du har god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. Trygg, självständig och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor. Vid anställningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Inom Vuxenpsykiatrin i Kalmar finns ett flertal avdelningar samt öppenvårdsmottagningar. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling. Sök sommarjobb hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande.

Våren 2022 flyttade vi in i nya, ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Kalmar.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/897

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

12

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Björn Göransson, Avdelningschef

0480-84246
Upplysning om tjänsten

Jonas Andersson, Avdelningschef

0480-81182
Upplysning om tjänsten

Joakim Jonsson, Avdelningschef

0480-83130

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30