Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb skötare Vuxenpsykiatri norr

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som skötare inom heldygnsvården och rättspsykiatrin arbetar du nära patienten med bland annat basal omvårdnad, observationer och dokumentation. 

Det finns stora möjligheter att lära och utvecklas i arbetet då du får träffa patienter med skiftande diagnoser, tillstånd och behov. Du utför både kortvariga akuta omvårdnadsinsatser men också mer långvariga insatser där du får möjlighet att skapa en längre patientrelation. 

Du är en del av ett team där olika yrkeskategorier finns representerade såsom läkare, sjuksköterska, kurator och psykolog. Arbetet innebär mycket samverkan med vårdgrannar.  

Tjänstgöring sker dag, kväll, natt samt helg. 

Vi söker

Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet på gymnasiet eller eftergymnasial utbildning inom psykiatri alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du trivs med ett omväxlande arbete, är lugn och uppmärksam och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. För att lyckas i rollen krävs också en mycket god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera på ett lyhört sätt. 

 

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

 

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Inom Vuxenpsykiatri norr finns tre avdelningar för vuxenpsykiatri och en avdelning inriktad mot rättspsykiatri. Inom basenheten finns också en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två mottagningar i Västervik. Basenheten har totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede och bygger för närvarande ett nytt psykiatrihus mitt på sjukhusområdet. Under år 2025 kommer vi flytta in i det nya psykiatrihuset och samla all vuxenpsykiatri och rättspsykiatri i Västervik i samma byggnad. 

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/895

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

4

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Efter överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, Avdelningschef avd 23

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Matilda Ackrell, Avdelningschef avd 24

0490-87373
Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz, Avdelningschef avd 21

0490-86494
Upplysning om tjänsten

Morgan Johansson, Avdelningschef avd 22

0490-86458
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic, Kommunal

0490-86846

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30