Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb sjuksköterska vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

På vår mottagning värnar vi om teamkänslan och vikten av att tillvarata allas kompetenser.

Vår mottagning är uppdelad i fyra tvärprofessionella team med läkare, kuratorer, psykologer, skötare, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. Teamet utgör en bas för arbetet, men arbetet är självständigt och bygger på samverkan mellan kollegor och vårdgrannar.

Våra patienter söker bland annat för ångest eller depression som kräver specialistvård, psykossjukdom, personlighetsstörning, bipolär sjukdom eller NP-diagnoser.

Som sjuksköterska hos oss kommer du främst att arbeta med medicinuppföljningar. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag. 

Tjänsten är ett vikariat från mitten av juni till slutet av augusti. Start- och slutdatum bestäms efter överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Även du som är under utbildning och har läst minst 4 terminer på utbildningen är välkommen att söka.

Teamarbetet är högt värderat hos oss och därför är det viktigt att du är en god teamkamrat och att du vill bidra till ett gott samarbete och en god arbetsmiljö.

Rollen kräver att du är van vid att ta ansvar, att arbeta självständigt och har förmåga att planera ditt arbete. 

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Oskarshamn är placerad i nybyggda och ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Oskarshamn. Upptagningsområdet är Oskarshamn, Högsby och Mönsterås kommuner.

Verksamheten består av psykiatrisk öppenvård samt aktivitets- och naturorienterad verksamhet i form av tillhörande gård, Nymålen. Vi är ett 40-tal medarbetare med god sammanhållning som verkar för en utvecklande arbetsmiljö.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/917

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Jessica Segerhjelm, avdelningschef

0491-782930
Upplysning om tjänsten

Annika Zandelin, Vårdförbundet

0491-782072

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30