Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb Sjuksköterska Vuxenpsykiatri söder

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Ett högt engagemang med patientens behov i fokus. Det är vår ledstjärna inom allmänpsykiatrin i Kalmar. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara en del i det arbetet i sommar. Du kommer att arbeta på någon av våra tre allmänpsykiatriska avdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser. Du ingår i ett team med skötare, kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Du kommer självständigt och tillsammans med teamet arbeta med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation. De patienter du möter behöver under en period utredas, bedömas och behandlas för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende. I arbetet samverkar du med kommunens psykiatri, den psykiatriska rehabiliteringen samt psykiatriska öppenvårdsmottagningar inom vuxenpsykiatri söder.

Arbetstiden kan ligga både dag, kväll, natt samt helg. I tjänsten erbjuds du internutbildningar och kontinuerlig handledning. Eventuellt kan tillsvidareanställningar komma att erbjudas efter semestervikariatet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och med erfarenhet av psykiatriskt arbete. Har du ingen erfarenhet av arbete inom psykiatrin men vill prova så är du också välkommen att söka. Som person ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga och kan se helheten runt en individ. Trygg, självständig och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder omfattar länets sex södra kommuner och har mottagningar i Kalmar, Nybro och Emmaboda och tre avdelningar i Kalmar. Verksamheten består av ca 200 medarbetare.

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling. Våren 2022 flyttade vi in i nya, ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Kalmar.

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/896

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

6

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Jonas Andersson, Avdelningschef

0480-81182
Upplysning om tjänsten

Björn Göransson, Avdelningschef

0480-84246
Upplysning om tjänsten

Joakim Jonsson, Avdelningschef

0480-83130

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30