Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb sjuksköterska Vuxenpsykiatri norr

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss i sommar kan du arbeta på vår psykiatriska akutmottagning, på slutenvårdsavdelning eller inom rättspsykiatrin. 

Du möter patienter med skiftande diagnoser, tillstånd och behov vilket gör att arbetet blir omväxlande och utvecklande. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • medicinhantering
  • psykiatrisk omvårdnad och bedömning
  • stödjande samtal
  • telefonrådgivning
  • dokumentation

Du har en arbetsledande funktion i omvårdnadsarbetet.

Vi har en patientfokuserad verksamhet med hög kvalitet och säkerhet där du har ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor, läkare, skötare, kuratorer, psykologer och medicinska sekreterare.

Du kommer att samverka med flera aktörer, bland annat kommunernas psykiatri och våra psykiatriska öppenvårdsmottagningar.

Tjänstgöring sker dag, kväll, natt samt helg. Det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du trivs med ett omväxlande arbete och har intresse av att arbeta inom psykiatri.

En god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten runt en individ är viktigt i rollen. Rollen kräver också att du kan vara tydlig i din kommunikation och kunna ge patienter ett lågaffektivt bemötande.

 

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

 

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Inom Vuxenpsykiatri norr finns tre avdelningar för vuxenpsykiatri och en avdelning inriktad mot rättspsykiatri. Inom basenheten finns också en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två mottagningar i Västervik. Basenheten har totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Vi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi bygger för närvarande ett nytt psykiatrihus mitt på sjukhusområdet. Under år 2025 kommer vi flytta in i det nya psykiatrihuset och samla all vuxenpsykiatri och rättspsykiatri i samma byggnad. 

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/893

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

4

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz, Avdelningschef avd 21

0490-86494
Upplysning om tjänsten

Morgan Johansson, Avdelningschef avd 22

0490-86458
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, Avdelningschef avd 23

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Matilda Ackrell, Avdelningschef avd 24

0490-87373

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30