Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb rehabiliteringsassistent

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande och värdefullt sommarjobb.
Du kommer att arbeta med generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Det dagliga och täta samarbetet med samtliga yrkesgrupper är en styrka som får verksamheten att fungera väl och bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Då vi finns på flera orter i länet så har du möjlighet att önska vilken ort du är intresserad av att arbeta på. 

Vi söker

Vi söker i första hand dig som är under utbildning till fysioterapeut eller arbetsterapeut och läst 3 terminer eller fler till sommaren 2024.
Är du under utbildning till logoped eller dietist är du också välkommen att söka.

Utöver din kunskap inhämtad från utbildning så söker vi dig som trivs i kontakten med människor och är intresserad av en arbetsvardag som bjuder på variation där du är flexibel och möter varje patient utifrån den person de är. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och du är en stabil person och en lagspelare som tillsammans med dina kollegor kan arbeta för att ge patienten den bästa vården som möjligt.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/60

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 10 v.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Sophie Lundin

0490-86823

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30