Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb medicinsk sekreterare/kanslist

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Ett intressant jobb som medicinsk sekreterare under sommaren 2024 som kommer att ge dig värdefull arbetslivserfarenhet!

Vi är det mindre sjukhuset med många specialiteter och karriärvägar som i sommar behöver förstärkning på flera av våra kliniker. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare/kanslist där du får möjligheten att använda och utveckla dina kunskaper ifrån utbildningen. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av journalskrivning, bokningar, kallelser och tolkbeställningar. På vissa kliniker ingår även att bemanna receptionen. Hos oss finns ett nära samarbete mellan läkare, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor som tillsammans skapar den goda stämningen både medarbetare och patienter berörs av. Din roll är en viktig del av att sjukhuset levererar en högkvalitativ vård.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad eller är under utbildning till medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i  svenska språket både i tal och skrift, du behöver också ha IT-vana samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. På Västerviks sjukhus använder vi oss av datasystemet Cosmic, har du erfarenhet av systemet är det meriterande. Vi ser gärna att du har ett ödmjukt och positivt förhållningssätt och förmågan att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Vi värdesätter att du lägger upp ditt arbete på ett strukturerat sätt och utför det med yttersta noggrannhet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du ser samarbete som en självklarhet. Som person är du engagerad och serviceinriktad och bidrar i arbetsgruppen med din positiva anda. Urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag. Till din ansökan vill vi att du bifogar betyg/intyg som styrker din formella utbildning.

Varmt välkommen till gemenskapen på Västerviks Sjukhus!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/960

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-31
Upplysning om tjänsten

Sofia Setterberg, HR-assistent

0490-86539

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30