Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb medicinsk sekreterare/kanslist vuxenpsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande semestervikariat som medicinsk sekreterare/kanslist. Dina arbetsuppgifter kommer innehålla journalskrivning, posthantering och receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. 

Arbetet innebär ett nära samarbete med läkare, kuratorer, psykologer, sjuksköterskor med flera i och med att man arbetar tvärprofessionellt. Du arbetar serviceinriktat mot kollegor och patienter och har även ett nära samarbete med dina kollegor inom sekreterargruppen.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är under utbildning till medicinsk sekreterare och har läst minst ett år på utbildningen alternativt har medicinsk sekreterarutbildning/vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du bifogar ditt betyg/intyg om styrker din utbildning alternativt examensbevis i ansökan. Erfarenhet är meriterande.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt som muntligt. Du är van datoranvändare och du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Vi ser gärna att du har kunskap om journalsystemet Cosmic.

Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Vår arbetsplats

Vår basenhet består av öppenvården i Västervik som är placerad på två mottagningar, en
öppenvårdsmottagning i Vimmerby samt slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri i Västervik. Hos oss arbetar ca 200 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/73

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger, avdelningschef

0492-17618

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30