Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sommarjobb medicinsk sekreterare/kanslist psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

På vår mottagning värnar vi om teamkänslan och vikten av att tillvarata allas kompetenser.

Vår mottagning är uppdelad i fyra tvärprofessionella team med läkare, kuratorer, psykologer, skötare, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. 

Som medicinsk sekreterare/kanslist har du varierande arbetsuppgifter såsom journalskrivning, administrativa arbetsuppgifter och reception. Vi använder journalsystemet Cosmic.

Tjänsten är ett vikariat från mitten av juni till slutet av augusti. Start- och slutdatum bestäms efter överenskommelse. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har ett gott bemötande, är serviceinriktad och har förmåga att arbeta självständigt. Samarbetsförmåga är mycket viktigt i rollen då du kommer att arbeta i team med övriga professioner i verksamheten. 

Vi vill att du som söker har examen som medicinsk sekreterare. Även du som är under utbildning och har läst minst 1 år på utbildningen är välkommen att söka.

Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att du även har kunskap i journalsystemet Cosmic.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Oskarshamn är placerad i nybyggda och ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Oskarshamn. Upptagningsområdet är Oskarshamn, Högsby och Mönsterås kommuner.

Verksamheten består av psykiatrisk öppenvård samt aktivitets- och naturorienterad verksamhet i form av tillhörande gård, Nymålen. Vi är ett 40-tal medarbetare med god sammanhållning som verkar för en utvecklande arbetsmiljö.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/947

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-28
Upplysning om tjänsten

Jessica Segerhjelm, avdelningschef

0491-782930
Upplysning om tjänsten

Elselott Hansson, Vision

0491-782929

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30